Strona Główna
samo życie
reportaże
tutoriale
eksperymenty
malowane obrazy
wielkanoc
recyklingowe
filc
decoupage
zabawy
z darów natury
boże narodzenie
z papieru
szablony
masy plastyczne
warsztaty
nauka
botanicznie
kulinaria
naleśniki
warzywa
zapiekanki
makaron
zupy
drób
ryby
mama karmiąca
sałatki
dla dzieci
dieta wątrobowa
wołowina
wieprzowina
baranina
ciasta
pierogi
ciasteczka
napoje,koktajle
praca
fotografia
grafika
profilki
poniedziałek, 9 października 2017
Gofry z masłem orzechowym
Chleb wybieram raczej żytni lub razowy. Jedną kromkę smaruję cienko masłem orzechowym, składam i podpiekam w opiekaczu z nakładkami do gofrów.
NA wierzch kroję świeże lub suszone figi i polewam odrobiną miodu
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz