- Strona Główna
 - samo życie
 - reportaże
 - tutoriale
 - kulinaria
 - praca
 
czwartek, 7 września 2017
Deser z jogurtu i owoców na spodzie okruszkowym z płatków owsianych
Spód:
2 łyżki płatków owsianych,
2 łyżki mąki kokosowej
2 łyżki oleju kokosowego
1 łyżka miodu
W rondelku zeszklić na brązowy kolor cały czas mieszając.
Część wyłożyć do pucharków na spód.
Mały kubeczek jogurtu naturalnego wymieszać z łyżeczką miodu. i część wyłożyć na spód.
Zmiksować kiwi
zmiksowaćborówki
ułożyć na jogurcie zmiksowane owoce, wlać resztę jogurtu naturalnego i przykryć warstwą z płatków owsianych.
Posypać owocami w całości lub zmiksowanymi.
Na to wlać trochę zmiksowanych borówek lub malin.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz